Složení: kukuřičný škrob * * z ekologického zemědělství Obsah: 250 g
Informace o výrobku
Velmi jemný kukuřičný škrob
vázat omáčky, polévky a dezerty, dorty dává konzistenci jemně volná
Prosím, suché a chráněné před teplem.
Amaranth špaldová muffiny. Doba přípravy: asi 25 minut Doba přípravy asi 25 minut Doba pečení ... Ingredience (slouží 10-12 vdolky): 150 g Alnatura Amaranth, 150 g Alnatura špalda mouky typu 630, 150 g Alnatura mandle, pozemní 2 lžíce Alnatura kukuřičný škrob, 1 balíček Alnatura čistého vinného kamene, 200 g smetana, 3 vejce, 150 g Alnatura třtinového cukru. , 1 balení. Alnatura Bourbon vanilkový cukr, 1 jablko, nastrouhaná. Příprava: 1. Předehřejte troubu na 200 ° C. 2. brousit amarant najemno a smícháme s špaldové mouky, mletých mandlí, kukuřičné mouky a prášek do pečiva. 3. tlukot krém, dokud tuhý a vmícháme vejce jeden po druhém. Pak cukr a vanilkový cukr a mouku a mandle směs míchejte v lžiček. Pak přidáme strouhaný jablko rozruch do těsta. 4. Nalijte těsto do muffin šálků a 20-25 min. Bake.
Nutriční za 100 g:
energie 1.506,00kJ (354,00kcal)
tuku, 0,40g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,20g
sacharidy, 87,00g
z toho cukry 0,20g
vlákniny 0,24 g
protein 0,60g
sůl 0,02g
Poznámky ohledně alergií a intolerancí
Z tohoto produktu se žádné alergenní látky a alergeny stopy nám známé. Porovnejte prosím tuto informaci vždy na etiketách našich výrobků. Udržujeme naši produktovou databázi s péčí, ale nelze vyloučit chyby. Pokud si všimnete nesrovnalosti, děkuji za vaši poznámku.