Panel uživatele

Alnatura Vollkorn-Brezeln, 125g

Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Buďte první!

Vaše hodnocení:

DOVOZ 28.10.2020

Alnatura celozrnné slané preclíky, 125g

42 Kč

1,50 €

336 Kč / ks/kg/l

12,30 € / ks/kg/l

Výrobce: Alnatura

Složení: celozrnná mouka * 80%, pšeničná mouka * 1050 Typ (8%), palmový tuk neztužený ** sůl 5%, droždí **, ječmen sladový výtažek *, preclík louh (hydroxid sodný) 

Informace o výrobku
Podáváme hladké nebo s dipem
Store vzduchotěsný po otevření
tyčinky
Prosím, suché a chráněné před teplem.

Nutriční za 100 g:
energie 1.576,00kJ (374,00kcal)
tuku, 6,10g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,70g
sacharidy, 62,40g
z toho cukry 1,30g
vlákniny 9,20g
protein 12,70g
sůl 5,20g
Poznámky ohledně alergií a intolerancí
Potraviny nebo složky a výrobky z nich, které mohou způsobit alergické reakce či jinou nesnášenlivost (dodatek 2 LMIV) jako přísada zmiňován jako možný dráze
lepek x x
korýši
vajíčko
ryby
burský oříšek
sója
mléko x
Ořechy (vlašské ořechy, mandle)
celer
hořčice
sezam x
Oxid siřičitý a siřičitany
lupina
měkkýši
Porovnejte prosím tuto informaci vždy na etiketách našich výrobků.
Udržujeme naše produktové databázi s péčí, ale nelze vyloučit chyby.
Pokud si všimnete nesrovnalosti, děkuji za vaši poznámku.

25
Červen
2018

Termín dovozu z Německa

Přidáno: 25. 6. 2018 20:00:00 Počet shlédnutí: 4709

Termín dovozu z Německa Termín příštího dovozu objednávek z Německa je 28.10.2020. Objednávky pro tento termín budou uzavřeny 27.10.2020 ve 14:00 hodin. Rozmezí odeslání zboží k zákazníkům je 2.11. - 16.11.2020

Čtěte více... Komentáře: 0

20
Duben
2017

Doprava ZDARMA při objednávce nad 5 000 Kč

Přidáno: 20. 4. 2017 16:33:23 Počet shlédnutí: 2321

Dopravné zdarma Českou poštou pro objednávky nad 5 000 Kč. Nově se dopravné ZDARMA vztahuje i pro balíky na Slovensko!!!

Čtěte více... Komentáře: 0

12
Červenec
2019

Dodání zboží na Slovensko

Přidáno: 12. 7. 2019 07:41:38 Počet shlédnutí: 1395

Podrobný popis pro objednávky ze Slovenska a následná expedice zboží na Slovensko

Čtěte více... Komentáře: 0

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info